Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 16:44

Το βαλς των καραβιών

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φαντάζομαι πως όλοι, αν το όνομά μας δεν είναι Γιώργος Παπαδόπουλος, θα έχουμε γνωρίσει τουλάχιστον έναν που θα έχει αυτό το όνομα, και δεν εννοούμε φυσικά τον δικτάτορα. Έτσι κι εμείς, δεν αποτελούμε εξαίρεση. Ένας αξιαγάπητος συνάδελφος από τα παλιά είναι ο δικός μας Γιώργος. Που τον ευχαριστούμε πολύ για το "Βάλς των καραβιών" που μας έστειλε. Έτσι τιτλοφόρησε η Καθημερινή ένα βίντεο 7'  που ανάρτησε στο youtubube. Ποιο είναι το θέμα του;

 

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 η Εθνική Λυρική Σκηνή έκανε για μια ώρα κι ενώπιον πλήθος κόσμου μια πρόβα στο λιμάνι του Πειραιά που βιντεοσκοπήθηκε και από όλο το υλικό φτιάχηκε αυτό το "Βαλς των καραβιών".

Αναφέρει το μίνι ρεπορτάζ της εφημερίδας : Στις 6 το απόγευμα εκείνης της μέρας, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, σ'ένα μαγικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα με μικρά και μεγάλα καράβια να περνούν στο λιμάνι, ο μαέστρος Ζαν Κριστόφ Σαρρόν γοήτευσε τους περίπου 2000 θεατές, με τις περιγραφές, τις επεξηγήσεις και κυρίως με τον τρόπο που διηύθυνε την Ορχήστρα και τους Σολίστ της ΕΛΣ. 

 


Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 16:26
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Τελευταία άρθρα από τον/την Λάκης Ιγνατιάδης

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση