Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 16:31

Δυο βίντεο για όσους έχουν διάθεση και χρόνο για να πάρουν μία ιδέα για την ενεργειακή κρίση και τις τιμές του ρεύματος

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

energeia2Το 1ο αναρτήθηκε στις 31.10.22 και έχει τίτλο "Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ενεργειακή κρίση, το χρηματιστήριο ενέργειας, την οριακή τιμή συστήματος, τις οικονομίες κλίμακας και τα φυσικά μονοπώλια." Διαρκεί 19:19 ανήκει στο κανάλι Greekoikomics και στη σειρά "Η αλήθεια για την ενεργειακή κρίση". Είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας των Κοσμά Μαρινάκη, Ph.D. - Αντώνη Λαδόπουλο, M.Sc.

Το 2ο αναρτήθηκε στις 2.11.22 και είναι από μία εκπομπή του Kontra Channel που είχε τίτλο "Είναι σπέκουλα το χρηματιστήριο ενέργειας - Δηλαδή φούσκα". Διαρκεί 14:07 και σ'αυτό εκθέτει τη γνώμη του ο Νικόλαος Φαραντούρης: Καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομικά της Ενέργειας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. 

Αυτονόητο είναι πως στο διαδίκτυο θα υπάρχουν και άλλα καλά βίντεο και άρθρα γι'αυτό το θέμα που χρειαζόμαστε μία ειδική πληροφόρηση με όσο πιο απλά λόγια γίνεται για τα στοιχειώδη. Αν οποιοσδήποτε επισκέπτης έχει να μας προτείνει κάτι άλλο που το βρήκε καλό μπορεί να το επισυνάψει στα σχόλια. Υπάρχει μία ανάγκη να καταλάβουμε τι συμβαίνει σ'αυτό το θέμα που μας καίει όταν μάλιστα είμαστε η χώρα με το πιο ακριβό ρεύμα στην Ε.Ε και με μισθούς που κυμαίνονται στη μέση ευρωπαϊκή κλίμακα. Γενική αρχή μας είναι ότι τα καλά νέα βοηθάνε αν διαδίδονται. 

Η Αλήθεια για την Ενεργειακή Κρίση | Greekonomics #30

  

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 05:04

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση