Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 07:21

Οι πατουλικοί δεν εμφανίστηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο που συγκάλεσαν, μετά από πίεση της αντιπολίτευσης, για τη διαχείρισης των απορριμμάτων, μαγκιά ε;

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

skupidia4Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που ζουν σ'αυτή τη χώρα  και έχουν τη γνώμη ότι το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι σημαντικό και ότι κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να λυθεί. Ανήκω επίσης και στην συντριπτική πλειονότητα αφού θεωρώ ότι στην παρούσα φάση τα πιο σημαντικά είναι τα θέματα της ακρίβειας, των τιμών του ρεύματος, της ανεργίας, της επιθετικότητας της Τουρκίας, της συνεχιζόμενης τραγωδίας στην Ουκρανία με τις συνέπειές της προπάντων στην Ευρώπη, της κλιματικής αλλαγής και άλλα. Οι αναμενόμενες διαφωνίες που υπάρχουν στην κοινωνία και στο πολιτικό προσωπικό της χώρας πάνω σ'αυτά τα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα είναι στο πως θα αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και υπέρ του κόσμου. Παρόλα λοιπόν τα όντως δύσκολα που αντιμετωπίζουμε, το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων το έχω στις πάνω θέσεις των ενδιαφερόντων μου και για οικονομικούς λόγους και για οικολογικούς/ περιβαλλοντικούς και για την καλλιέργεια της κοινωνικής ευθύνης. Να υπενθυμίσω ότι μέχρι τώρα προσπάθησαν να το λύσουν, ανεπιτυχώς όμως, ο Περιφερειάρχης κ. Σγουρός, η Περιφερειάρχης κα. Δούρου και τώρα προσπαθεί να το λύσει ο Περιφερειάρχης κ. Πατούλης. Η εκτίμησή μου είναι πως το πλέον πιθανό δυστυχώς ούτε αυτός δε θα το λύσει, τουλάχιστον πριν τις εκλογές του '23. Ακόμα όμως κι αν εντείνει τις προσπάθειες για να αρχίσει να τρέχει νερό στ'αυλάκι το αποτέλεσμα, τουλάχιστον με αυτά που πληροφορούμαστε μέχρι τώρα, δε νομίζω ότι θα'ναι στο ύψος του ευρωπαϊκού επιπέδου κι αυτό από κάθε άποψη δεν θα'ναι καλό για μας. 

Τα φρέσκα κουλούρια: Μετά από πολλές προσπάθειες και πιέσεις και φτάνοντας στο σημείο να μαζέψουν υπογραφές 46 περιφερειακοί σύμβουλοι ανάγκασαν τον κ. Πατούλη να συγκαλέσει Περιφερειακό Συμβούλιο στις 12.7 με μοναδικό θέμα το σχέδιο της διαχείρισης των απορριμμάτων. Τελικά όμως δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας μιας και οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης όπως και οι σύμμαχοί τους δεν παρουσιάστηκαν. Δηλαδή η ομάδα του κ.Πατούλη αποφάσισε να μην παρουσιαστεί στην συνεδρίαση που είχαν προκηρύξει και αυτό είναι το κύριο πρόβλημα αυτής της αντιδημοκρατικής στάσης. Αλλά πρόβλημα δεν είναι το ότι δεν μπήκαν καν στον κόπο να ειδοποιήσουν τους υπόλοιπους συμβούλους, έτσι δίχως αιδώ και δίχως ντροπή αδιαφόρησαν γι'αυτούς σε στυλ δεν πάνε να κουρεύονται που μου θέλουν και συνεδριάσεις και δημοκρατικές διαδικασίες. Με το ζόρι παντρειά, είναι γνωστό καλοί μου ότι δεν γίνεται. 

Περισσότερα ενημερωτικά

ΕΔΩ  το άρθρο στο μπλογκ ΔΡΑΠΕΤΣΙΝΙ που αναρτήθηκε στις 13.7 με τον τίτλο "Δεν έγινε η συζήτηση για τα σκουπίδια! Η ανακοίνωση της Περιφέρειας".

ΕΔΩ  η ανακοίνωση της "Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική" που αναρτήθηκε στις 12.7 με τον τίτλο " Ο Πατούλης και τα εξαπτέρυγά του δεν ήρθαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον ΠΕΣΔΑ" 

ΕΔΩ  η ανακοίνωση της κίνησης "ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" που αναρτήθηκε στις 11.7 με τον τίτλο "Σχόλιο του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο του νέου ΠΕΣΔΑ Αττικής"

ΕΔΩ  η ανακοίνωση της Περιφερειακής παράταξης "Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική" που αναρτήθηκε στις 6.7 με τον τίτλο "Ο ΠΕΣΔΑ* Αττικής δεν θα συζητηθεί ποτέ στο Περιφερειακό Συμβούλιο κ. Πατούλη;"

* ΠΕΣΔΑ: Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 09:42
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση