Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 18:11

Το βίντεο της ομιλίας του δημάρχου Χρ.Βρεττάκου "...η πόλη αντιστέκεται" στην πλατεία Κύπρου στις 9.10 και το σχετικό δελτίο τύπου του δήμου

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker124Σε μια κατάμεστη πλατεία Κύπρου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

 Μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι εργατικών σωματείων, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων, οι ιερείς των ενοριών μας και πλήθος κόσμου.

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν και δυνάμωσαν τον αγώνα μας: Ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Οι βουλευτές Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, Γιάννης Ραγκούσης και Τρύφων Αλεξιάδης. Η βουλεύτρια του ΜεΡΑ25 Μπακαδήμα Φωτεινή.

Το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Φωτιάδης. Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το γραμματέα της, Χρήστο Λαμπρίδη. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λάλος Κανέλος. Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης. Αντιπροσωπεία της ΠΕΑΕΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Λευτέρη Καλογιανίδη και το Γραμματέα της Ευθύμη Γκούμα. Ο Βασίλης Κανακάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ναυπηγοεπισκευαστών και ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ.

Τους ευχαριστούμε όλους.

Οι βασικές ειδήσεις της ομιλίας του δημάρχου στις 19.10 στην πλατεία Κύππρου ήταν οι κάτωθι τρεις.

 1.Από Δευτέρα 25-10-2021 ο δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας ανακοίνωσε ότι θα κλείσει ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Σχιστό που καθημερινά δέχεται σκουπίδια από 18 δήμους. "Το Σχιστό δεν υπάρχει" είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. 
 2.Κανένας δήμαρχος δεν απάντησε στην επιστολή του δημάρχου με το ερώτημα: Πώς θα διαχειριστείτε τα σκουπίδια σας για τα επόμενα 30 χρόνια;"
 3.Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ξεκινάει συλλογή υπογραφών από δημότες, βουλευτές, αιρετούς κάτω από κείμενο που περιγράφει το ΟΧΙ της πόλης το οποίο  θα αξιοποιηθεί αναλόγως!
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 18:35

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση