Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 18:46

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει στην εκπομπή "Ο δρόμος για το Τόκιο" τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ntouskosΌταν κάποιες φορές τυχαία έπεφτα στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ  «Ο δρόμος για το Τόκιο -Team Hellas» την έβλεπα και πάντα την ευχαριστιόμουνα και για όσα μάθαινα και για τον άμεσο κι ανάλαφρο και χιουμοριστικό τρόπο που τα μάθαινα. Η εκπομπή αυτή έχει ως επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 και παρουσίασε όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Κατά τη γνώμη μου την εκπομπή αυτή θα πρέπει υποχρεωτικά να την βλέπουν όλοι οι παρουσιαστές των αγώνων που γίνονται στο Τόκιο. Αυτό που διαπίστωσα για μία ακόμα φορά είναι πως ενώ περνάνε ασταμάτητα τα χρόνια οι παρουσιαστές αυτοί στην συντριπτική τους πλειονότητα εξακολουθούν να είναι κακοί. Περιγράφουν δίχως πάθος, δίχως χιούμορ και δίχως προσωπική γνώμη ότι βλέπουν συν κάποιες εγκυκλοπαιδικές αθλητικές γνώσεις που δεν είναι δυνατόν να τις προσέξεις και να αποκτήσουν κάποιο νόημα. Δεν διαθέτουν την κατάλληλη παιδεία για να αναδείξουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε αθλήματος, να σχολιάσουν και να κρίνουν κάθε συγκεκριμένο αγώνα και πλευρές της κοινωνικής διάστασής του. Και δεν καταφέρνουν να παρουσιάσουν στοιχεία από τη ζωή των αθλητών  που έχουν κάποια γενικότερη και ξεχωριστή σημασία. Είναι απίστευτο πόσο βαρετή με το καλημέρα σας καταντούν την παρακολούθηση αυτών των εν γένει συναρπαστικών αγώνων.

Τι έκανε με ένα μοναδικό τρόπο ο Καπουτζίδης; Μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, μετέφερε στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε από 1 έως και 40 λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό. 

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης. Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης. Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου. Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη. Παραγωγή: AN Sports and Media 

Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Χρυσός, πλέον, Στέφανος Ντούσκος, μίλησε στον Γιώργο Καπουτζίδη για τους στόχους του, τις δυσκολίες της προπόνησης και τον πρωταθλητισμό.  

Πατώντας  ertnews.gr  θα εμφανιστεί το βίντεο (19') με την παρουσίαση του Στέφανου Ντούσκου που κέρδισε προχθές το χρυσό ολυμπιακό στο μονό σκιφ. 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 18:37
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση