Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 16:54

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας: Η ζωή μας πάνω από τα κέρδη τους

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker83Σε συμβολικό αποκλεισμό της πύλης της Oil One και πορεία μέσα στην Δραπετσώνα προχώρησε ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας με την συμμετοχή πολιτών, καθώς και κοινωνικών και πολιτικών φορέων, το Σάββατο 5 Ιουνίου.

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη και Τρύφωνας Αλεξιάδης. Ο βουλευτής Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας. Η βουλεύτρια Β’ Πειραιά του ΜΕΡΑ 25, Φωτεινή Μπακαδήμα.

 Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος, Χρήστος Βρεττάκος, τόνισε ότι περιμένουμε από όσους τιμούν σήμερα την ημέρα περιβάλλοντος με λόγια, αύριο να κάνουν πράξεις, ώστε ν’ απομακρυνθούν άμεσα οι εγκαταστάσεις της Oil One, που ρυπαίνουν την πόλη μας, από τις αυλές των σπιτιών μας και των σχολείων μας.

Επίσης, ο Δήμαρχος τόνισε ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι οι κάτοικοι του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και δεν θ’ ανεχτούν ούτε την λειτουργία ρυπογόνων βιομηχανιών μέσα στα σπίτια τους ούτε την εναπόθεση όλων των σκουπιδιών της Αττικής στο Σχιστό για άλλα 30 χρόνια.

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας μαζί με τους κατοίκους της πόλης συνεχίζει με κάθε μέσο τον αγώνα για το παρόν και το μέλλον της πόλη μας.

Η ζωή μας είναι πάνω από τα κέρδη τους!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 16:58

Σχόλια   

0 # Μανόλης Γλαμπεδάκης 07-06-2021 19:24
Κρατώ σαν σκληρή αυτοκριτική του δήμαρχου την επισήμανση "ο Δήμαρχος, Χρήστος Βρεττάκος, τόνισε ότι περιμένουμε από όσους τιμούν σήμερα την ημέρα περιβάλλοντος με λόγια, αύριο να κάνουν πράξεις, ώστε ν’ απομακρυνθούν άμεσα οι εγκαταστάσεις της Oil One, που ρυπαίνουν την πόλη μας, από τις αυλές των σπιτιών μας και των σχολείων μας" και ελπίζω σε καλύτερες μέρες...
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση