Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 17:29

Κυριακή 30.5, στις 10 το πρωί στου Κράκαρη, μία συζήτηση πολιτών για το πρόβλημα της τοξικής μελισσανιδίλας

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

krakariΌτι το ζήτημα της λύσης του προβλήματος της μελισσανιδίλας έχει φτάσει σε αδιέξοδο είναι γεγονός. Παρόλα όσα έγιναν αυτά τα έξι χρόνια, με όσα έκαναν η Περιφέρεια Πειραιά, ο δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας, οι δημοτικές παρατάξεις, σύλλογοι και σχολεία όπως και μια δραστήρια μειονότητα των πολιτών που πιστεύει στους μαζικούς αγώνες, είναι φανερό πια ότι δεν έχει κερδηθεί τίποτα.

Συμπέρασμα: Η μελισσανιδίλα είναι εδώ κάνοντας κάθε μέρα τη ζωή κόλαση των κατοίκων της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Α. Περάματος και του Δ.Πειραιά. Σε τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις, που το πολιτικό προσωπικό της χώρας, αυτό που είχε και έχει κυβερνητικές ευθύνες, δεν τολμά να συγκρουστεί με τους ισχυρούς οικονομικά παράγοντες, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Oil One, το βάρος πέφτει στους ώμους του κόσμου. Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν να ξεκινήσουν σιγά σιγά οι συζητήσεις μεταξύ αυτών των πολιτών που ελπίζουν ότι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με την πίεση που θα ασκήσουν. Γι'αυτό προέχει στην παρούσα φάση να ακουστεί ο προβληματισμός των δημοτών που ενδιαφέρονται, να ανιχνευτούν νέες προσεγγίσεις, να δοκιμαστούν άλλες επιλογές. 

Ο Στάθης Τσομίδης, που είναι ένας από τους διαχειριστές της ομάδας στο fb "ΕΞΩ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ - ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ", ανάρτησε μία πρόταση που την συνυπογράφουμε. Πρόταση για μια συνάντηση στου Κράκαρη στον πολυχώρο των Λιπασμάτων, την Κυριακή 30.5 στις 10 π.μ.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τουλάχιστον να συναντηθούμε να επικοινωνήσουμε εκτός FB. Εφόσον δεν διαφαίνεται κάποια ελπίδα ώστε να γίνει κάτι από τους επίσημους φορείς άμεσα ώστε να αλλάξει κάτι και επειδή το FB έχει μια χρησιμότητα αλλά δεν είναι πανάκεια, συγκεντρώστε τις σκέψεις σας και τις προτάσεις σας σχετικά με το πρόβλημα που όλοι αντιμετωπίζουμε από την καθημερινή δυσοσμία, φτιάξτε το καφεδάκι σας και κατεβείτε στα παγκάκια στην είσοδο του Κράκαρη να συναντηθούμε να τα πούμε. Η συνάντηση αυτή δεν θα είναι από κάποιο πολιτικό κλπ φορέα. Δεν θα έχει λόγους και εισηγητές . Μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει, αρκεί να μπορεί να σεβαστεί όλες τις απόψεις και να μην έρθει για να κάνει προπαγάνδα ή να μπαχαλέψει τη συνάντηση. Θα συναντηθούμε , θα πιούμε τον καφέ μας και θα διερευνήσουμε τις προθέσεις μας και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από αυτό που μας λένε ότι μπορεί να γίνει για να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Απλά και ανθρώπινα.

ΥΓ: Αν μαζευτούμε πολλοί και δεν μας χωράει το συγκεκριμένο σημείο θα μετακινηθούμε στα πέριξ.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 14:42
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Σχόλια   

0 # Μανόλης Γλαμπεδάκης 29-05-2021 18:38
Εξαιρετική προσπάθεια
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση