Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 18:31

Τέλη Μαΐου θα ξεκινήσει η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου υποσχέθηκε ο υπουργός στο δήμαρχο

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker70Διαβάζοντας το δελτίο τύπου του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας μας προέκυψε αυθόρμητα ο τίτλος, μιας και στο τέλος αναφέρεται η δέσμευση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Κοντοζαμάνη μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Βρεττάκο, ότι μέχρι τέλη Μαΐου θα έχει διορισθεί όλο το απαραίτητο προσωπικό στο Κέντρο Υγεία Κερατσινίου ώστε να μπορεί αυτό να ξεκινήσει τη λειτουργία του κανονικά. Εμείς τι να πούμε, μακάρι να υλοποιήσει ο υπουργός αυτήν την αναγκαία για την πόλη επιλογή. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 

Ο Δήμαρχος της πόλης, Χρ. Βρεττάκος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών  Στ. Μιχάλογλου συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Β. Κοντοζαμάνη και τον Διοικητή της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρ. Ροϊλό με αφορμή το θέμα της άμεσης στελέχωσης και λειτουργίας του τοπικού Κέντρου Υγείας. 

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος επισήμανε την καθυστέρηση στη λειτουργία τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η πανδημία δεν μπορεί να είναι άλλοθι γι’ αυτή την καθυστέρηση αντιθέτως  θα έπρεπε να είναι η αφορμή για την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας».

Παράλληλα ο κ. Βρεττάκος ζήτησε την άμεση δημιουργία Οργανισμού που να κατοχυρώνει από την άποψη των ειδικοτήτων αλλά και αριθμητικά την 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ. και την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού για να μπορέσει να καταστεί λειτουργικό.

 Ο Αναπλ. Υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε για την άμεση εκπόνηση του Οργανισμού του Κέντρου Υγείας ενώ δήλωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες πρόσληψης του απαραίτητου προσωπικού και ότι μέχρι το τέλος Μαΐου το Κέντρο Υγείας θα έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του. 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 16:06
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση