Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 18:40

Το ενθαρρυντικό βίντεο-μήνυμα της Σοφίας Μπεκατώρου για το ’21

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

mpekatorouΑνατρέχοντας όχι σε ιστορικά γεγονότα αλλά στο συναίσθημα που της προκαλούσε η Επανάσταση από τα μαθητικά της χρόνια, τον μεγάλο θαυμασμό δηλαδή για τη γενναιοδωρία και τη δύναμη ψυχής των Ελλήνων, η Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το δικό της μήνυμα για τον εορτασμό της επετείου, ως καλεσμένη της σειράς «Με αφορμή το ’21» από το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

«Αυτά τα στοιχεία προσπάθησα και εγώ να αναδείξω μέσα από τη δική μου πορεία αρχικά στον αθλητισμό και τώρα στο ελληνικό metoo», αναφέρει στο ολιγόλεπτο βίντεο  blod.gr   «πώς δηλαδή συσπειρωμένοι οι Έλληνες θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η χώρα μας, να υπερασπιστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξία τους και πώς όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για την επόμενη γενιά».

 Με πρόταγμα τη σύμπνοια που άλλωστε πρέσβευαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες μέσω της εκεχειρίας, μπορούμε να φανταστούμε μια ανάλογη συνέντευξη σε άλλα διακόσια χρόνια, στην οποία «και εκείνη η γενιά θα είναι υπερήφανη για εμάς».


Επόμενοι καλεσμένοι της σειράς που οργανώνεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Ιδρύματος Μποδοσάκη στην «Πρωτοβουλία 1821- 2021» θα είναι οι Τάσος Γιαννίτσης, Σταύρος Ζουμπουλάκης, Θόδωρος Τερζόπουλος, Βάσω Κιντή, Πέτρος Μάρκαρης, Γιώργος Κουμεντάκης, Αμαλία Μουτούση, Γιώργος Μαυρογορδάτος, Μάρω Δούκα και Δημήτρης Τάρλοου. Στόχος είναι ο καθένας να προσφέρει το δικό του λιθαράκι αναστοχασμού στο επαναστατικό γεγονός που σήμανε την εκκίνηση του ελληνικού κράτους. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 19:58

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση