Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 19:20

GREENPEACE: Που πήγε ο ήλιος; Επέλεξε τον δικό σου ήλιο

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

greenpeace2Είμαι ο ήλιος. Σε ζεσταίνω. Σου δίνω φως. Σου δίνω χρώμα και ενέργεια. Είμαι ανεξάντλητος. Σου κρατάω συντροφιά τις περισσότερες ημέρες του χρόνου. Ξέρω πόσο σημαντικός είμαι για εσένα, γι’ αυτό και θέλω να σου δείξω ότι είμαι εδώ για να σου προσφέρω πολλά περισσότερα!

 • πάρε όλη την ενέργειά μου: απόκτησε ένα σπιτικό που τροφοδοτείται από καθαρή, ανανεώσιμη ενέργεια
 • πάρε εσύ ο ίδιος τις αποφάσεις κι όχι οι πάροχοι ενέργειας
 • γίνε συνοδοιπόρος στην πορεία μας προς την κοινωνικά δίκαιη ενεργειακή μετάβαση
 • έλα να απαλλαγούμε από τα ορυκτά καύσιμα, που πληγώνουν ανεπανόρθωτα το κλίμα του πλανήτη μας
 Η φωτεινή πλευρά της ενέργειας :Έλα να φέρουμε μαζί την καθαρή, φτηνή ενέργεια στο σπίτι και την καθημερινότητά σου. Μαζί μου, μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και να βοηθήσεις να προστατευτεί το μεγάλο μας σπίτι, ο πλανήτης μας. Πώς; Ενώνεις τις δυνάμεις σου με άλλους πολίτες σαν εσένα, αυτόνομους και δυναμικούς, και δημιουργείς ενεργειακές κοινότητες. Πάμε μαζί προς το μέλλον που θέλουμε: γινόμαστε οι ίδιοι παραγωγοί της ενέργειας που χρειαζόμαστε, προστατεύουμε ουσιαστικά τον πλανήτη και γεμίζουμε τη χώρα με ενεργειακές κοινότητες, από τους πολίτες για τους πολίτες! 
 •  Η ενέργεια στα χέρια μας:  Θέλεις να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που ζεις; Γίνεται! Φέτος, μετά από δουλειά χρόνων στις ΑΠΕ και στη δύναμη του Ήλιου, γράφουμε ιστορία. Μέσα στον πανικό και την ανασφάλεια της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, η δύναμη της φύσης χαράσσει ένα μονοπάτι ελπίδας μπροστά μας. Πάρε την ενέργεια στα χέρια σου: εκμεταλλεύσου το θεσμικό πλαίσιο που διασφαλίζει ευνοϊκούς όρους για τη σύσταση και τη λειτουργία ενεργειακών κοινοτήτων. Τα οφέλη; Ενισχύεις το εισόδημά σου, την τοπική επιχειρηματικότητα, χρησιμοποιείς καθαρή ανανεώσιμη ενέργεια, και προωθείς την ενεργειακή δημοκρατία!
 •  Πατώντας  greenpeace.org  θα παρουσιαστούν αναλυτικές πληροφορίες στα θέματα: Έχεις απορίες; Δες τον χάρτη. Μάθε τα αποτελέσματα. Οι Δήμοι του ήλιου.  
 • Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 19:37

  Προσθήκη νέου σχολίου

  Κωδικός ασφαλείας
  Ανανέωση