Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 15:54

Η απάντηση του Δημάρχου Χρ. Βρεττάκου σε άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών για τις περιβαλλοντικές παραβάσεις στην παραλιακή των Λιπασμάτων και η ανταπάντηση του συντάκτη του άρθρου

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

anaplasi7Όποτε τα επιχειρηματικά συμφέροντα που δρουν στη πόλη νιώθουν ότι απειλούνται, προσπαθούν με ότι μέσα διαθέτουν, να κάνουν έναν περίεργο συμψηφισμό. Για να καλύψουν τις ωμές περιβαλλοντικές παραβάσεις, που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων και επηρεάζουν την ποιότητα ζωής τους, μιλούν για τις «παραβάσεις» του Δήμου στην περιοχή των Λιπασμάτων.

Σε αυτή την προσπάθεια βρίσκουν συμπαραστάτες - ευτυχώς λίγους - σε τοπικό επίπεδο, που αναπαράγουν ως καλά διαδικτυακά παπαγαλάκια την επιχειρηματολογία τους.

Προσπαθούν, όμως, να ισχυροποιήσουν τη θέση τους, αξιοποιώντας και μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, που είτε είναι πρόθυμα να εξυπηρετήσουν επιχειρηματικά συμφέροντα, είτε από υπερβολική περιβαλλοντική ευαισθησία αναδεικνύουν θέματα χωρίς να ακούσουν τη δική μας άποψη.

Επισυνάπτουμε την απαντητική επιστολή του Δημάρχου σε ένα άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών, την οποία η εφημερίδα, προς τιμήν της, δημοσιεύει στο φύλλο της 30ης Νοεμβρίου.

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  

keratsini-drapetsona.gr  

Σ.Δ. Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 30.11 στην Εφημερίδα των Συντακτών, εκτός από την απάντηση του δημάρχου περιέχεται και η ανταπάντηση του συντάκτη του πρώτου άρθρου  (εδώ Γιώργου Πετρόπουλου που δημοσιεύτηκε στις 25.11. Αλήθεια, δεν θα είχαμε ως πολίτες πιο σφαιρική ενημέρωση αν περιελάμβανε η ανάρτηση της επιστολής του Δημάρχου στην ιστοσελίδα του Δήμου και την ανταπάντηση του δημοσιογράφου Γιώργου Πετρόπουλου; Το ότι δεν υπάρχει είναι προς τιμήν του δημάρχου;

Ολόκληρο το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών στις 30.11 Περί περιβαλλοντικών παραβάσεων συνέχεια...  

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 08:09
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση