Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 17:59

Ζωντανή κάλυψη του 21ου Δ.Σ του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας την Παρασκευή στις 6.30

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker25Σε ένα προηγούμενο άρθρο μας κάναμε μία αναφορά για το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6.11, 18.30-23.30 με τηλεδιάσκεψη και ευτυχώς όχι "δια περιφοράς" ( εδώ  ).

Η φρέσκια είδηση είναι πως γι'αυτό το 20ο & 21ο Δ.Σ θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη - που είναι βεβαίως ένα προχώρημα, μία κίνηση της Δημοτικής Αρχής προς το καλύτερο, τουλάχιστον από άποψη αδιαμεσολάβητης ορατότητας. Το ανακουφιστικό όμως "σχόλιο" που μας ήρθε αβίαστα στο κεφάλι μας και κουμπώνει με την όλη φάση, είναι το "κάλλιο αργά παρά ποτέ". Ελπίζουμε πως αυτές οι on line streaming αναμεταδόσεις να είναι από εδώ και πέρα ο κανόνας, είτε έχουμε πανδημία είτε την παλιά καλή κανονικότητα.

Και ευχόμαστε αυτή η ζωντανή μετάδοση να αποτελέσει μία πρόκληση προς όλους του δημοτικούς συμβούλους για να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους και να δημιουργούν συμβούλια που δε θα τα βαριέσαι, συμβούλια που δεν θα σε απωθούν. Αντιθέτως, θα ευχαριστιέσαι να τα παρακολουθείς, θα μαθαίνεις τα βασικά που αφορούν την πόλη μας και τις θέσεις των παρατάξεων και προπάντων θα ανεβάζουν τον πήχη των πολιτισμένων αντιπαραθέσεων, ιδιαίτερα εκείνων που θα οδηγούν τις παρατάξεις σε συνθέσεις ευεργετικές για τη ζωή αυτών που μένουν σ'αυτήν την πόλη.    

Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση μέσω της ιστοσελίδας του δήμου είναι: https://www.youtube.com/embed/Q9RZxde2yd0 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ του 21ου Δ.Σ

ΘΕΜΑ 1ο: ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ
 
ΘΕΜΑ 2ο: ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020.
 
ΘΕΜΑ 3ο: ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022
 
ΘΕΜΑ 4ο: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
 
ΘΕΜΑ 5o: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΜΕΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ)»
 
ΘΕΜΑ 6ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ»
 
ΘΕΜΑ 7ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
 
ΘΕΜΑ 8ο: ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 231.929,60 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Δ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : “ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ”.
 
ΘΕΜΑ 9ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΞΟΔΩΝ ΚΗΔΕΙΑΣ ΑΠΟΡΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ
 
ΘΕΜΑ 10ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
 
ΘΕΜΑ 11ο: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Ι.Χ. ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜ. 8, ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ(ΑΠΟΦ 60/2020 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ)
 
ΘΕΜΑ 12ο: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Ι.Χ. ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡ. 2 ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΑΠΟΦ 61/2020 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ)
 
ΘΕΜΑ 13ο: ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Ι.Χ. ΑΝΑΠΗΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΡ. 4 (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΗΝΕΙΟΥ 5), ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ(ΑΠΟΦ 62/2020 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ)
 
ΘΕΜΑ 14ο: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΜΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ, ΣΤΗ ΔΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (ΑΠΟΦ. 65/2020 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ)
 
ΘΕΜΑ 15ο: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΡΕΙΟΔΕΙΚΤΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΔΩΝ (ΑΠΟΦ 66/2020 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ)
 
ΘΕΜΑ 16ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
15η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (16-9-6-2020)
16η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ (26-9-2020)
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 08:37
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση