Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 10:47

Yummy man, το νέο τραγούδι της Πειραιώτισσας Sugahspank

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

sugahspank10Πειραιώτισσα...είσαι σίγουρος; Ναι καλέ, καρατσεκαρισμένο ότι η κοπέλα στη φωτό δεν είναι ούτε από την Μπαρμπαριά ούτε από μέρη μακρινά και ξωτικά, αν και η ψυχή της κάπου εκεί τριγυρίζει κι αναπνέει. Στον Πειραιά γεννήθηκε πριν 38 χρόνια, εκεί μεγάλωσε κι εκεί ζει ακόμα. Το καλλιτεχνικό της όνομα είναι Sugahspank και το κατά κόσμο Γιωργία Καλαφάτη. 

Ευτυχώς που βρέθηκαν στο δρόμο της κάποιοι καλοί άνθρωποι που την βοήθησαν, διότι, όπως έχει πει η ίδια, χωρίς τη βοήθεια τους θα τραγουδούσα ακόμα στο μπάνιο μου με μια βούρτσα αντί για μικρόφωνο.

Το πρώτο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2007 κι από τότε ζει από τη μουσική και για τη μουσική. Τραγουδάει κι ενίοτε συνθέτει, μουσικές φτιαγμένες από μαύρους και καφέ σε διάφορα μέρη του κόσμου και από λευκούς βεβαίως που έχουν βαπτιστεί στην μαύρη κουλτούρα. 

Τις δυο φορές που πριν χρόνια την ακούσαμε να τραγουδάει ζωντανά πειστήκαμε ότι η φωνή της τσακίζει. Και η παρουσία της στη σκηνή όταν δεν σαγηνεύει το μέσα σου, αναστατώνει το έξω σου. 

Εδώ  ένα μαχητικό κείμενο που έγραψε το 2019 με αφορμή την μέρα της γυναίκας και αναρτήθηκε στο lifo με τον τίτλο "Μωρή πουτ@ν@ άλλες θα παρακαλούσαν να είναι στη θέση σου".

Το φρέσκο κουλούρι είναι ότι έχει ξεκινήσει μαζί με τον κολλητό της τον Βαγγέλη να φτιάξουν το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ της.

Ακολουθεί το Yummy man, το καινούργιο τραγούδι που έφτιαξε με τον Blend Miskin. Μιλάμε για ένα εξωτικό χαλαρά χορευτικό τραγούδι - προπομπός του άλμπουμ Paint Everything White που τα παιδιά το σύνθεσαν και το ηχογράφησαν μέσα στην καραντίνα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 18:11
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση