Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 17:55

Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την "παρέμβαση" του Εισαγγελέα Πειραιά σχετικά με την μελισσανιδίλα

Συντάκτης  https://www.stagona4u.gr/administrator/index.php?option=com_k2&view=users&task=element&tmpl=component
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

anaplasi6ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κερατσινίου Δραπετσώνας: Στις 28 Ιουλίου είχαμε τον Εισαγγελέα Πειραιά και την ίδια μέρα τον Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά να θέτουν στο αρχείο την υπόθεση με την δυσοσμία στην περιοχή της Δραπετσώνας.

Μάλιστα χωρίς να πάρουν υπόψη τους τα αποτελέσματα των μετρήσεων του Αστεροσκοπείου και του Δημόκριτου κατέληξαν πολύ γρήγορα ότι ναι μεν πρόβλημα δυσοσμίας υπάρχει αλλά τα παραπάνω επιστημονικά ιδρύματα δεν ξέρουν τη δουλειά τους και η βιομηχανική δραστηριότητα που υποδεικνύουν δεν είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα.

Ταυτόχρονα από εκείνη τη μέρα και μετά πλανάται στον ευρύτερο Πειραιά η απειλή ότι όποιος ξαναμιλήσει μετά την απόφαση του Εφέτη για αυτό που όλη η πόλη γνωρίζει θα βρεθεί αντιμέτωπος με νομικές συνέπειες. Είχαμε πει τότε και το ξαναλέμε και τώρα.

Οι άνθρωποι της πόλης χωρίς να φοβούνται τις απειλές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς τον εφιάλτη για την υγεία τους απ’ την βιομηχανική δραστηριότητα μέσα στα σπίτια τους.

Περιμένουμε τη θέση της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Δημοτικού και του Περιφερειακού Συμβουλίου για την άμεση μετεγκατάσταση των βιομηχανικών δραστηριοτήτων από τον οικιστικό ιστό.

Ταυτόχρονα επειδή ζούμε σε μια χώρα που δεν έχουμε το δικαίωμα να προσβάλλουμε με νομικά μέσα την εισαγγελική απόφαση κάνουμε το μόνο που υπάρχει ως δυνατότητα.

Στέλνουμε αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εκφράζοντας την έκπληξη μας για την εισαγγελική απόφαση και ζητάμε την δική του παρέμβαση.

Μετά την κατάθεση της αναφοράς προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ήρθε και το πόρισμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που επιβεβαιώνει τα πορίσματα του Δημόκριτου και του Αστεροσκοπείου.

Αναμένουμε λοιπόν την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Πηγή: keratsini-drapetsona.gr  

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 19:03

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση